• Középpontban a cukorbeteg!

  • Középpontban a cukorbeteg!

Vissza

Szakmai önéletrajz

Szakmai önéletrajz

Alap-és középfokú tanulmányaimat Kecskeméten végeztem majd 1983-tól  a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi  Karán folytattam tanulmányaimat, ahol 1989-ben   általános orvosi diplomát szereztem.

Ezt követően 11 éven keresztül a Bács-Kiskun Megyei Kórház III. számú diabetológiai profilú belgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol  dr. Bruncsák András vezetése  alatt  a szakma mély ismerete  mellett pontosságot, alaposságot, határozottságot és alázatot tanultam. 1997-ben  belgyógyászat szakvizsgát tettem. A kórházi évek alatt a fekvőbeteg ellátás mellett folyamatosan részt vettem a cukorbetegek járóbeteg szakellátásában.    

2000-ben megszereztem az Magyar Diabetes Társaság  Diabetológus Orvosa minősítést, majd ugyanebben a témában 2014-ben  Diabetológiai Licence vizsgát tettem.      

2000 óta dolgozom háziorvosként , a háziorvos szakvizsgát 2003-ban szereztem meg,  A háziorvosi ellátás mellett  továbbra is folyamatosan  részt veszek a cukorbetegek szakellátásában   részben Kecskeméten a Meditres ill. Mediorg Egészségügyi Kp.-ok Diabetológiai Szakrendelésein részben Tiszakécskén az Egészségügyi Kp. Diabetológiai Szakrendelésén.    

Alapító- és vezetőségi tagja vagyok a 2011-ben megalakult Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportnak, melynek keretében szervezője és egyik előadója vagyok a 2012 óta évente  megrendezett Terápiás Műhelynek, mely a háziorvosok számára szervezett diabetológiai témájú elméleti és gyakorlati ismeretek minél szélesebb körű terjesztését szolgáló konferencia. A 2013-ban megjelent  „ Diabetológiai a háziorvosi gyakorlatban „ c. könyv két fejezetének vagyok szerzője.     2010-ben sportorvos szakorvosi minősítést szereztem.    

Szakmai hitvallásom: a cselekedeteimet, a tetteimet az életben is és a munkámban is alapvetően a  segítőkészségségem , lelkiismeretességem , elhivatottságom és a megbízhatóságom  - határozza meg. Orvosként minden esetben arra törekszem, hogy a bennem bízó pácienseimet az általam elérhető , legkorszerűbb és legmagasabb szakmai színvonalon lássam el és gondozzam, határozottan képviselve szakmai döntéseimet,amik minden esetben  a legmesszebbmenőkig  képviselik a betegeim érdekeit. Tisztelem és alázattal végzem az orvosi munkát .